Dijous, 5 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Preparar els exàmens a l’Índex

La sala d’estudis de l’Índex a Sant Sadurní, adreçada a alumnes de batxillerat i secundària, cicles formatius i universitaris, estarà oberta a partir d’aquest dissabte i fins el 5 de juliol, de dilluns a diumenge entre les 5 de la tarda i les 9 del vespre.

Els estudiants també podran fer ús dels diferents serveis que l’Índex ofereix i que poden ser un bon suport: servei de fotocòpies i enquadernacions, punt d’accés a internet i ús dels ordinadors per a fer treballs. A més, els estudiants que disposin d’ordinador portàtil tenen zona wifi per poder-se connectar a la xarxa gratuïtament. 

Per a més informació cal adreçar-se a l’Índex, al c/ Pompeu Fabra 34, amb el telèfon 93 891 33 20 51.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: