Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Oliveras i l’ètica del consum

Arcadi Oliveras parla a Vilafranca de l’ètica del consum i dóna solucions per aplicar-la al nostre comportament diari.<br />

<br />El president de Justícia i Pau Arcadi Oliveras va ser ahir a la nit a Vilafranca per participar en els grups de diàleg de les Parròquies. Oliveras va pronunciar una conferència titulada “L’ètica del consum” a la sala mossèn Vinyeta. Oliveras va destacar que aquest concepte és especialment útil en un moment marcat per la crisi econòmica i va apuntar que tots nosaltres podem reduir el consum sense haver de renunciar al benestar. En aquest sentit, considera que on s’ha d’augmentar el consum per tal de superar la crisi és als països menys desenvolupats.<br /><br />Oliveras va explicar que hi ha moltes formes de cooperació que es poden aplicar per a fer possible les solucions que proposa, des de les altes esferes fins a la realitat quotidiana.<br /><br />Justícia i Pau és una entitat cristiana que actua a Catalunya des de l’any 1968 i que té per finalitat la promoció i defensa dels drets humans, la justícia social, la pau i el desarmament, la solidaritat i el respecte al medi ambient.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: