Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Olèrdola és el primer municipi que signa un conveni de col·laboració amb Vinseum, per promoure la cultura del Penedès

Avui s’ha fet a la seu de Vinseum la signatura d’aquest conveni. Com destacava el president de Vinseum, Josep Soler, és el primer que se signa amb un ajuntament de la comarca amb la voluntat de col·laborar en la difusió de la cultura penedesenca.

Soler apuntava que la iniciativa segueix la línia del que vol ser l’entitat que presideix, apostant per ser més que un museu local i convertir-se en un referent per la comarca i el país.<br />El president de Vinseum explicava que la iniciativa va ser de l’Ajuntament d’Olèrdola, i que pretén que activitats i exposicions itinerants que pugui promoure el museu, arribin al municipi. Al mateix temps, Vinseum es compromet a col·laborar i donar suport a activitats culturals que es promoguin des d’Olèrdola.
Tant Soler com el regidor de cultura de l’Ajuntament d’Olèrdola, Artur Santacana, destacaven que el més important en aquest conveni és sumar esforços per promoure i donar suport a les activitats culturals tot aprofitant les sinèrgies que es creien entre les dues entitats.

Santacana insistia també en que en un principi la intenció és poder fer arribar a Olèrdola activitats que organitzi Vinseum, i que en un principi s’havia pensat poder aprofitar l’espai de La Torre per acollir exposicions o altres esdeveniments. De moment, en no estar encara disponible, s’haurà de buscar altres ubicacions, però aquesta situació no ha fet disminuir la satisfacció de l’Ajuntament d’Olèrdola per aquest conveni.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: