Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Oberta la convocatòria per participar a la Festa de la Música 2009

Amb l’inici de l’estiu se celebra anualment la festa de la Música. És una festa europea i internacional, que actualment, es fa en un centenar de països. <br />

A Vilafranca, des de fa anys, l’Escola Municipal de Música M. Dolors Calvet i el Servei de Cultura de l’Ajuntament impulsen aquesta festa, i aquest any torna a fer una crida a la participació. La música ha de ser la principal protagonista d’una jornada festiva, popular i oberta a tothom amb l’objectiu de divulgar la pràctica musical i familiaritzar infants, joves i adults amb les diferents maneres d’expressió musical.<br />El dissabte 20 de juny és el dia que se celebraran els principals actes; hi hauran diversos escenaris i punts musicals amb un format similar al de les edicions anteriors.<br />Totes les entitats i grups musicals, a més de les persones a títol individual amb inquietuds musicals que vulgui sumar-se a la festa, hauran d’emplenar una butlleta de participació que està a disposició al Servei de Cultura o a l’Escola Municipal de Música M. Dolors Calvet.<br />El període d’inscripcions es tancarà quan acabi aquest mes.<br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: