Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Més de 600 persones en el 125è aniversari del col.legi El Carme

<br />La diada central de la celebració tenia lloc diumenge passat i va comptar amb l’alcalde de la capital del cava, Joan Amat, Camil Fortuny, director general de recursos del sistema educatiu, i la germana Maria Dolors Ribes, provincial de la congregació de germanes carmelites de la Caritat Vedruna.

 

Més de 600 persones van participar en els actes que van incloure una missa, una cercavila amb els Gegants, els Falcons, els Grallers i les Fil·loxeretes, la visita a l’exposició " 125 anys del Col·legi el Carme, escola Vedruna a Sant Sadurní" i un dinar commemoratiu al pati gran de l’escola.   
Després del dinar, els infants van gaudir d’un espectacle infantil i de diversos tallers i els més grans van poder visitar l’escola, oberta a tothom.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: