Diumenge, 24 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Mercat de la Pau, demà divendres al CEIP La Pau de Sant Sadurní

Demà divendres, a les 5 de la tarda, es duu a terme la 5à edició del Mercat de la Pau, una iniciativa solidària d’un grup de mares del CEIP La Pau oberta a tot Sant Sadurní d’Anoia per a recaptar diners per a projectes de cooperació al desenvolupament.

Aquest mercat consta de tres apartats: un berenar solidari, un mercat amb parades de venda d’objectes de decoració, joguines i llibres que han aportat les famílies, i una sèrie d’actuacions, com ara els Timbalers Tabalots i el grup de diables infantils dels Diables Se m’n Refum, així com un taller de henna i actuació del grup de hip-hop de la Pau.<br />El Mercat de la Pau funciona des del 2005 amb projectes d’ajut al tercer món en col·laboració amb ONG especialitzades com ara Intermon Oxfam, Acció contra la Fam, Ajudem Àfrica i en aquesta ocasió amb Creu Roja Alt Penedès per al transport de medicaments a la franja de Gaza.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: