Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Maria Badia, cap de llista del PSC a les eleccions europees, visita COVIDES

La cap de llista del PSC a les eleccions europees i eurodiputada, Maria Badia, ha dit en la seva visita a Covides que des del PSC estan compromesos en mantenir els ajuts de la UE per l’agricultura, i a partir del 2013 estaran davant de tot per batallar que es mantinguin, i ha recordat que les ajudes de la UE a Catalunya són de 320 milions d’euros anuals.

Ha volgut ressaltar la indústria del vi a Catalunya, de la que ha dit que està a l’alçada de les grans regions vinícoles d’Europa, i per tant, és un referent a nivell europeu, al mateix temps que ha assegurat que l’aposta per la qualitat en l’agricultura i en la indústria vinícola és una aposta intel·ligent. <br />Badia també ha volgut deixar clar que totes les polítiques han d’anar sempre dirigides a les persones. Quan s’han de posar en marxa mesures per evitar que hi hagi especulació sobre aigua, pesca, o ramaderia, ho fem, ha dit, però sempre pensant en els persones que estan treballant en aquest sector, i també ha reivindicat el control del mercat agroalimentari, en contra de les idees que defensen els grups ultraliberals al Parlament Europeu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: