Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Macias es compromet a demanar solucions per Vilafranca

<br />El diputat de CiU Pere Macias reitera que el Pla de rodalies és obsolet i que Vilafranca ha de tenir les mateixes respostes que qualsevol municipi de Madrid.<br />

<br />El diputat al Congrés dels Diputats per Convergència i Unió Pere Macias va ser divendres a Vilafranca per pronunciar una conferència titulada Infraestructures per després de la crisi a l’Escorxador. Abans, però, va visitar l’estació de trens de Vilafranca acompanyat per membres del partit i va estar parlant amb els veïns que viuen a prop de les vies per escoltar les seves queixes sobre les esquerdes i vibracions constants que pateixen.<br />Macias va afirmar que les obres del pas del TGV per Vilafranca s’han fet malament i que és això el primer que s’ha de solucionar, com s’ha fet en molts altres municipis.<br /><br />El diputat també va reiterar que el pla de rodalies de Barcelona ja ha nascut obsolet, quan no contempla les mesures que hauria de contemplar per facilitar la vida dels ciutadans que utilitzen el tren. Macias deia que no és competitiu que un vilafranquí tardi més de cinquanta minuts en arribar a Barcelona i que cal oferir trens semidirectes.<br /><br />El diputat de CiU va insistir en que no es pot potenciar l’ús del transport públic si el servei ofert no està a l’alçada.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: