Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’estand de l’Ajuntament de Vilafranca a les Fires de Maig, dedicat a la mobilitat

L’estand que anualment presenta l’Ajuntament de Vilafranca a les Fires de Maig estarà dedicat enguany a la mobilitat.

L’estand, que ocuparà 243 m2 i estarà situat al pavelló destinat a l’automoció i la mobilitat, ha estat concebut com un espai per a l’activitat i la participació dels infants on s’hi desenvoluparan dos circuits de ciclistes diferenciats segons l’edat. L’estand constarà d’espais per a un circuit de tricicles per a infants entre 1 i 5 anys i per a un circuit de tàndems i bicicletes per a nens i nenes a partir de 6 anys. Es tracta d’un espai de joc orientat a treballar la seguretat viària del ciclista des del punt de vista de la circulació així com també per sensibilitzar sobre l’adaptació de les ciutats per a la circulació de bicicletes. L’estand també comptarà amb un taller de xapes amb el lema "El bon ciclista". Es tracta d’activitats adaptades a persones amb discapacitat. Els infants podran participar-hi de forma lliure o acompanyats dels adults en tots els espais. Cada espai diferenciat comptarà amb un monitor que organitzarà els infants per participar en el joc.<br />Les activitats en l’estand de l’Ajuntament es desenvoluparan divendres a la tarda i el dissabte i el diumenge de Fires matí i tarda, en l’horari d’obertura del recinte firal. L’estand estarà presidit pel lema "Volem una mobilitat tranquil·la, segura i saludable" on destacaran missatges com prioritat per als vianants, facilitar els desplaçaments, suprimir barreres arquitectòniques, foment del transport públic, millorar la senyalització viària, promoure l’ús de la bicicleta i disposar de nous aparcaments.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: