Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Escola de Teatre del Casal proposa una nit de tast amb el "teatre de petit format" com a protagonista

L’espai de Formació i iniciatives teatrals del Casal continua amb les Nits de Tast, i ho fa de la mà de l’actor Joan Negrié.

Negrié compta amb una sòlida trajectòria tant al teatre com a la televisió i al cinema i a banda del seu pas per Vilafranca amb l’obra "El Lleig" el passat 30 d’abril, ha treballat a les ordres de directors de prestigi com de Sergi Belbel a "Carnaval" o Javier Daulte a "La Felicitat". <br />A la nit de Tast, en Joan Negrié ens farà una xerrada – col·loqui i exercicis dins d’un taller que portarà per nom: "El teatre: petit format".<br />El taller és gratuït per als socis del Casal i el preu per als assistents en general és de 10 euros. No cal inscripció prèvia i el pagament es realitza a l’escola la mateixa nit del Tast teatral.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: