Diumenge, 24 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les campanyes de Centre Vila a les fires

L’associació de comerciants Centre Vila presenta les seves campanyes en plenes fires de maig.<br />

<br />Les fires de maig han recollit molta activitat durant el cap de setmana, sobretot comercialment parlant. Per exemple, dissabte al migdia, l’associació de comerciants del Centre Vila presentava públicament algunes de les campanyes dels seus associats a través de la mostra d’alguns dels productes més destacats que ofereixen.<br />Des de Centre Vila, Cristina Bundó comentava que, a banda de promocionar establiments concrets i les seves ofertes, també es promocionava el model de comerç que defensen des de l’associació; un model bàsicament caracteritzat per la proximitat i que ha de buscar l’equilibri entre el que és tradicional i el que és innovador.<br /><br />L’acció d’aquest dissabte formava part de la campanya primavera estiu del Centre Vila que es va engegar per Sant Jordi amb el concert de la cantautora Rosana a l’auditori municipal.<br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: