Dijous, 5 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’avinguda de Catalunya dels Monjos estarà tallada els propers quinze dies

Aquest matí s’han iniciat als Monjos uns treballs de manteniment i millores en la seguretat dels passos de vianants de l’avinguda de Catalunya, als Monjos.

Per aquest motiu la via s’ha tallat al trànsit de vehicles des d’aquest dimecres i fins divendres, permetent d’aquesta manera que les obres es duguin a terme amb més rapidesa i major qualitat.<br />A partir del dilluns dia 1 de juny quedarà tallat el tram del carrer d’Anselm Clavé fins l’entrada a l’aparcament. Aquest segon tram estarà tallat per un període de quinze dies.<br />Els treballs també han afectat les parades de l’autobús que han passat a instal·lar-se a l’avinguda de Cal Salines i a l’avinguda de Cal Rubió, en els mateixos indrets que estaven mentre es van dur a terme les obres de millora de l’avinguda de Catalunya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: