Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’alcalde referma que la contractació d’un expert en negociació és puntual per sis mesos

Pere Regull ha volgut respondre avui dues qüestions que en els darrers dies s’han plantejat des del PSC a l’Ajuntament de Vilafranca. D’una banda sobre la contractació d’un expert en negociació col·l3ctiva i de l’altre de l’increment o no de partides pressupostaries com seguretat ciutadana i ensenyament.

D’una banda sobre la proposta de contractació d’un assessor o expert en negociació col·lectiva. Regull ha especificat que és una contractació que es fa per sis mesos d’una persona que treballa i pertany al sindicat CCOO; amb la voluntat d’ajudar a resoldre el tema del conveni col·lectiu dels treballadors de l’Ajuntament.
De totes maneres, l’alcalde ha recordat que es farà l’informe que demanava el PSC en el plenari, per tranquil·litat de tothom. Apuntava però Regull que els sorprèn, vistes les contractacions que hi ha a l’Ajuntament després de 30 anys de govern del PSC, que ara es facin aquestes acusacions des del principal grup de l’oposició.<br />D’altra banda, l’alcalde ha comentat també que entre les qüestions que es volen solucionar en breu hi ha tot el relacionat amb la Policia Local, un col·lectiu que el mateix Regull reconeix que està molt molest per que en els darrers anys se’ls ha promès moltes coses i no s’han complert.<br />Des de l’equip de govern es refermen doncs en que enguany en seguretat ciutadana el pressupost augmenta respecte l’any passat més d’un 2%; i amb una clara voluntat de que la presència policial al carrer sigui més perceptible per la ciutadania.

Regull ha comentat també que tenen la intenció fer algunes modificacions en l’estructura de la Policia Local, que ajudin a millorar la qualitat del servei.<br />Finalment, i pel que fa a comentaris al voltant del pressupost, ha explicat també que no és cert que en tot el relacionat amb ensenyament hi hagi menys diners destinats. Concretament ha explicat Regull que l’augment respecte l’any passat és de més de 7’5% i situant-se la dotació pressupostària molt propera als 3 milions d’€.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: