Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament ofereix ajuts econòmics per assistir als casals d’estiu dels centres educatius de Vilafranca

L’Ajuntament de Vilafranca estudiarà i donarà resposta a les peticions d’ajuda que plantegin les famílies que pateixin situacions de precarietat econòmica, que estiguin empadronades al municipi i que vulguin inscriure els seus fills als casals d’estiu que organitzen els centres educatius de la Vila.

L’Ajuntament vol garantir l’accés sense discriminacions de cap mena de tots els nens als casals d’estiu que s’organitzen a les diverses escoles de Vilafranca. Així, doncs, i malgrat que enguany no organitza directament el Casal d’Estiu, sinó que són les AMPES de diversos centres educatius qui se’n fa càrrec, l’Ajuntament garantirà que cap nen en quedi exclòs per raons econòmiques, tal i com s’havia fet durant els prop de trenta anys d’existència d’aquest tipus d’oferta de lúdica i educativa per als infants durant les vacances estiuenques.<br />La regidora del Pla d’Infància Ramona Suriol explicava que no és possible donar una subvenció genèrica, però sí que es poden estudiar els diferents casos i ajudar en la mesura que sigui necessària.
D’altra banda, l’Ajuntament donarà suport als infants que necessitin ajuda personal motivada per alguna dificultat física i psíquica mitjançant la figura de les vetlladores. Una figura que ja funciona en l’activitat quotidiana de les escoles de la vila.

L’imprès de sol·licitud i les condicions generals per poder sol·licitar l’ajut es poden trobar a la web de l’Ajuntament de Vilafranca www.vilafranca.cat, a l’apartat de tràmits. Aquesta documentació també es pot recollir a l’Àrea de Serveis a les Persones els matins de 10 a 2. <br />La data límit per la presentació de les sol·licituds i el lliurament de la documentació que justifiqui la situació de dificultat és el dia 29 de maig.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: