Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La torre de Gall de Sant Cugat Sesgarrigues el proper 18 de maig la cloenda de la Ruta del Xató

L’acte comptarà amb la presència de representants polítics i dels Gremis d’Hostaleria de totes les poblacions que formen part de la Ruta del Xató.

A més, en aquest acte Montse Estruch finalitzarà la seva tasca com a ambaixadora del Xató i donarà pas al següent representant d’aquesta ruta gastronòmica durant la temporada 2009-2010. <br />La temporada gastronòmica del Xató té els seus inicis ara fa 24 anys quan les principals poblacions de la ruta iniciaren la promoció del Xató de manera individual. Des de fa 12 anys començaren a realitzar una difusió conjunta sota el paraigües comú de la Ruta del Xató, convertint-se en una de les temporades gastronòmiques pioneres a Catalunya en associar un plat a un territori.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: