Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Síndica de Greuges serà als barris del Centre i de la Girada

La Síndica de Greuges de Vilafranca, M. Glòria Valeri, continua la setmana vinent el cicle de xerrades als diferents barris de la vila per difondre la figura de la Sindicatura Municipal de Greuges.

Les properes xerrades seran als barris del Centre i de la Girada, amb la col·laboració de l’associació de veïns de cada barri. Les reunions es faran el proper dimarts 2 de juny, a 2/4 de 9 del vespre, a la sala Mn. Vinyeta de la Rectoria, a la plaça de Santa Maria; i el dijous dia 4 de juny, a les 8 del vespre, al local de l’associació de veïns de la Girada, a la rambla de la Girada, núms. 15-19. Els actes són oberts a tot el veïnat.<br />La síndica explicarà les competències i el funcionament de la Sindicatura Municipal de Greuges i atendrà els dubtes que se li puguin plantejar. Aquesta activitat, també pretén donar a conèixer els drets i deures de les persones, com es poden defensar aquests drets i la importància de la participació en la nostra societat.<br />Aquesta acció divulgativa de la Sindicatura de Greuges es portarà a terme en els propers mesos als diferents barris de Vilafranca, d’acord amb les associacions de veïns respectives.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: