Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Síndica als barris

Glòria Valeri continua aquesta setmana el cicle de xerrades als diferents barris de Vilafranca per difondre la figura de la Sindicatura Municipal de Greuges. 

Les properes reunions es fan dimecres, a les 8 de la tarda, al local de l’associació de veïns de l’Espirall, a la plaça del Doctor Bonet, i el dijous, a la mateixa hora, al local de l’associació de veïns del Molí d’en Rovira, al carrer Magarola, núm. 7.  <br />Els actes són oberts a tot el veïnat. <br />
Valeri explicarà les competències i el funcionament de la Sindicatura Municipal de Greuges i atendrà els dubtes que se li puguin plantejar. Aquesta activitat, també pretén donar a conèixer els drets i deures de les persones, com es poden defensar i la importància de la participació en la nostra societat.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: