Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Jove Cambra Internacional de Vilafranca i la Cambra de Comerç organitzen pel dia 26 de maig, una trobada entre empreses

L’acte, que començarà a 2/4 de 12 del matí i que durarà un parell d’hores, es durà a terme a les instal·lacions centrals que Caixa Penedès té al Polígon de Mercaderies, situades al C/ Font del Cuscó nº 11.

Aquesta trobada forma part d’un programa propi de la J.C.I. el qual ha batejat amb el nom de B.N.E. (Business Network Event), i que consisteix en posar en contacte gratuïtament i d’una manera ràpida i àgil diferents empreses. D’aquesta forma, es dóna la oportunitat de trobar potencials clients, proveïdors o col·laboradors, tan necessari en moments de crisi econòmica com l’actual.<br />Per a l’organització d’aquest B.N.E., la JCI ha tornat a treballar conjuntament amb la Cambra de Comerç de Barcelona, amb la qual ja ha organitzat altres actes de les mateixes característiques i que han tingut un gran èxit de participació. En aquesta ocasió, la JCI Vilafranca també ha comptat amb la col·laboració de Caixa Penedès, l’ADEG (Associació d’empresaris del Penedès i Garraf) i la UEP (Unió empresarial del Penedès).<br />Les inscripcions es podran realitzar fins el proper 14 de Maig mitjançant correu electrònic a .

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: