Dijous, 5 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La final de la Champions centra tota l’atenció avui, també a Vilafranca

Sembla que avui el món s’atura a partir de tres quarts de nou del vespre, amb l’inici de la final de la lliga de campions entre el FC Barcelona i el Manchester United a Roma.

Hi ha molts vilafranquins que han tingut la oportunitat de viatjar a la ciutat italiana per assistir al partit, però els que es queden aquí també viuran la final amb intensitat.<br />Ja fa dies que es veuen banderes del Barça penjades als balcons i a les finestres i els objectes relacionats amb l’equip de la ciutat comtal centren tots els aparadors i les compres dels aficionats. Hi ha establiments que s’han quedat sense material del Barça donada l’eufòria que ha generat el bon joc de l’equip aquesta temporada.<br />També hi ha aficionats que estan ultimant els detalls per a la celebració. La Sònia comprava aquest matí un tros de roba blaugrana per penjar al balcó.<br /><br />Una opció per aquest vespre és seguir el partit des de casa, com faran la Sònia i els seus amics. Però també hi ha una àmplia oferta de possibilitats per veure la final en companyia i en pantalla gran. El Casal de Vilafranca repetirà l’experiència de la final de la copa del rei, amb la projecció de la final de Roma a la pantalla de cinema del saló.<br /><br />Els barris de Sant Julià i Les Clotes instal·laran també les seves respectives pantalles a la Plaça de la Sardana i al carrer Torrelles de Foix, per veure el partit a l’aire lliure i amb servei de bar.<br />La final de la Champions també es podrà viure intensament als locals de les dues colles castelleres de Vilafranca: Cal Figarot i Cal Noi Noi, també amb servei de bar i vàries pantalles.<br />I, finalment, el teatre municipal Cal Bolet, serà una altra opció. Després de l’acte central de campanya a la comarca de l’eurocandidat d’ERC Oriol Junqueras, es podrà veure el partit amb locució en català. <br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: