Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Fil.loxereta celebra el seu desè aniversari

Coincidint amb la jornada de portes obertes d’aquest dissabte, d’11 a 2 del migdia, la primera escola bressol de Sant Sadurní, La Fil·loxereta, començarà a celebrar el seu 10è aniversari.

A la festa s’ha convidat als 74 alumnes actuals, amb les seves respectives famílies, però també s’ha fet extensiva la invitació als prop de 500 alumnes i familiars que han passat pel centre d’ençà de la seva inauguració, a les Fires del 1998.  <br />Hi haurà inflables, una animadora infantil i es podrà contemplar l’exposició commemorativa del 10è aniversari. Aquesta celebració tindrà continuïtat el 10 de juliol amb la festa de fi de curs, que enguany serà especial.  <br />Actualment, l’equip de La Fil.loxereta està format per 6 educadores, 3 auxiliars i una persona que s’ocupa del menjador. Hi ha una línia de 0 a1 anys, i dues línies tant d’1 a 2 anys com de 2 a 3 anys. En total són 74 alumnes, bastants més dels 41 que tenia el centre el curs 1998-99 quan es van iniciar les activitats. L’any vinent, està prevista una nova ampliació de La Fil·loxereta amb una aula polivalent i l’ampliació de la zona de vestidors i despatx de direcció.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: