Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La colla dels Castellers de Vilafranca disposa d’un canal de Televisió a Internet

Ja està en funcionament el canal de televisió dels Castellers de Vilafranca a internet. El canal emet les 24 hores tot tipus de vídeos relacionats amb la colla, com ara diades històriques, castells emblemàtics, vídeos de promoció, reportatges de diferents televisions, resums de temporades i anuncis.

A més a més, es pot trobar tota l’actualitat dels verds en forma de notícies emeses pels informatius de Vilafranca Televisió (VTV) i del programa Va de Castells. <br />El canal es troba en una fase inicial, i el propòsit és que a mesura que passi el temps es pugui gaudir d’una programació més àmplia. <br />Amb la creació d’aquest canal, els Castellers de Vilafranca fan un pas endavant per intentar arribar al màxim d’espectadors possibles, gràcies a les oportunitats que brinden les noves tecnologies.<br />S’hi pot accedir des de la mateixa pàgina web dels verds, www.castellersdevilafranca.cat

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: