Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Cambra de Comerç de Barcelona i la Jove Cambra Internacional organitzen una trobada de Networking a l’Alt Penedès

Les instal·lacions de Caixa Penedès al polígon de Mercaderies van acollir dimarts al migdia una trobada sobre networking que va aplegar empreses, prèviament seleccionades, amb sinergies potencials.

<br />
La trobada s’adreçava tant a empreses de nova creació, com a empreses consolidades de qualsevol tipus d’activitat econòmica que tinguessin la voluntat d’ampliar contactes dins del seu sector. Un dels temes que es va tractar va ser la crisi

La dinàmica de la trobada consistia en agrupar les empreses de dues en dues i establir una rotació que els permetia presentar-se cara a cara en un temps molt reduït. Aquestes sessions permeten practicar i millorar la presentació de les seves empreses de manera més concisa.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: