Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Junqueras relaciona futbol i política al míting central

<br />El candidat d’ERC a les eleccions europees fa el míting central de l’Alt Penedès parlant de política i futbol.<br />

<br />Oriol Junqueras va ser ahir al vespre a Vilafranca, al teatre municipal Cal Bolet, per fer el míting central de la campanya d’ERC a la comarca de cara a les eleccions europees. Junqueras va estar acompanyat per altres representants del partit a la comarca, com Pol Pagès i Alba Castellví.<br />L’eurocandidat Oriol Junqueras va parlar dels lligams entre esport i política tot aprofitant l’avinentesa de la final de la Champions que, a més, es va seguir en directe després del míting, en una pantalla gegant instal·lada a Cal Bolet i amb la locució en català.<br />Junqueras comentava que la política no deixa de ser una eina de gestió de la vida de les persones i l’esport, en aquest cas el futbol com a passió de multituds, també forma part del dia a dia.

<br />Junqueras aprofitava també el míting per fer algunes reflexions històriques sobre els colors dels equips de futbol. Va parlar del blaugrana del Barça, fruit de l’origen suís del seu fundador, Joan Gamper. I també va parlar del blanc-i-blau de l’Espanyol, tot recordant que, en els orígens, aquests colors responien a la monarquia.<br /><br /> El míting central d’ERC a la comarca va acabar de la millor manera possible, amb el visionat del partit i la victòria final del FC Barcelona.<br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: