Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els verds viatgen aquest mes a Anglaterra i Mallorca

Els Castellers de Vilafranca afronten un mes de maig intens amb dos viatges més després de l’actuació de fires.<br />

<br />Els Castellers de Vilafranca viatjaran a Anglaterra els propers dies 23, 24 i 25 de maig per a participar al festival Lakes Alive. Aquest esdeveniment recull diferents tipus d’exhibicions als paratges de la regió britànica dels llacs, Cumbria. En aquesta edició, Lakes Alive porta per subtítol Reach the sky, i tot el que s’ha programat té a veure amb el cel i amb l’aire. Els Castellers de Vilafranca actuaran precisament en aquest marc, al costat d’acròbates i altres espectacles.<br /><br />Aquest serà el primer cop que es porten castells al Regne Unit.<br />D’altra banda, el darrer cap de setmana de maig, els dies 29, 30 i 31, els verds tenen prevista una sortida a Manacor, a Mallorca. Allà faran una actuació a les colles de l’illa. D’aquest viatge destaca especialment el component social, ja que hi aniran més de dos cents castellers en vaixell.<br /><br />Aquestes dues sortides s’uneixen a la que van fer els Castellers de Vilafranca aquest passat cap de setmana a Algemesí i la que els va servir per iniciar la temporada a la regió belga de Flandes.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: