Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els socis de Covides fan una nova aportació de capital

Dissabte passat va tenir lloc la primera assemblea de socis, desprès de la renovació dels membres del Consell Rector del passat gener.

<p />

El punt més important de l’assemblea va ser posar al dia l’ aportació de capital social per part dels socis i l’elecció de 2 membres del Consell Rector. <br />L’aportació de capital vé motivada per corregir el desequilibri que s’havia produït amb l’absorció del Celler Cooperatiu de Vilafranca, realitzada al mateix temps que es feia l’ampliació de la cava.  Segons Covides, la forta inversió no va anar acompanyada de cap aportació de capital per part dels socis, cosa que va provocar un deute extern massa elevat.

Ara, aquesta aprovació per part de l’assemblea d’augmentar l’aportació de capital per part dels socis farà que la cooperativa tingui més solidesa, millori resultats i la liquidació del soci no es vegi perjudicada per unes despeses  provocades per la crisi econòmica general. <br />Com apuntàvem, l’assemblea també va escollir dos nous membres del Consell Rector que havien quedat vacants per una baixa i una dimissió per assumptes personals. Es tracta de Josep Maria Cabré Boqueras i Jaume Melquíades Bosch, que completen els 9 membres del Consell Rector.  També es va elegir a Francesc Vilaseca com a membre suplent pel Consell Rector i a Miquel Lleixa com a membre suplent dels interventors.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: