Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Diables decideixen aquesta setmana si es farà el Diabòlic

La segona edició del Diabòlic es va haver de suspendre a causa de la pluja i aquesta setmana es decideix si es busca una altra data per a fer-lo.<br />

<br />Aquesta festa es va instaurar l’any passat la vigília de l’1 de maig per aproximar a la gent de Vilafranca i als aficionats a la Cultura Popular d’arreu de Catalunya, els múltiples models de Balls de Diables i Bèsties amb foc pirotècnic que existeixen. Aquest any, els Diables de Vilafranca tenien previst sortir al carrer dijous al vespre acompanyats per la centenària colla del Vendrell, els Diables de Badalona i el Ball de Dimonis d’Alaró, una colla de Mallorca que va ser apadrinada en el seu naixement per la de Vilafranca. A més, la bèstia de foc que havia d’obrir la cercavila era la Guita d’Igualada. Però la pluja va fer que se suspengués l’acte i les colles van haver de reduir tot el que s’havia previst a un sopar per als seus membres.<br />Aquesta setmana hi ha una reunió dels Diables de Vilafranca per decidir si el Diabòlic es trasllada a un altre dia o es fa alguna altra activitat a canvi. Els Diables de Vilafranca informaran sobre aquesta decisió el dimecres.<br /><br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: