Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els concessionaris de vehicles fan les seves millors ofertes en el marc de les fires

El sector de l’automoció és un dels que més està patint els efectes de la crisi econòmica. Sortir al carrer per esdeveniments com les fires de maig és una bona manera per als concessionaris de donar a conèixer entre els potencials clients les ofertes que tenen i que, aquest any, amb el context actual, representen una disminució dels preus considerable.<br />

A més, l’anunci del govern de l’estat d’avançar l’entrada en vigor del nou pla Prever al dilluns per tal de reactivar les vendes del sector, fa respirar una mica més tranquils els venedors de cotxes.<br />L’Albert Bayo comentava que aquest any, el concessionari pel que treballa ha tornat a les fires precisament a causa de la crisi i confirmava que s’estan portant les millors ofertes en esdeveniments com aquest.<br /><br />El Jordi Galimany, que ven motocicletes i és tot un veterà de les fires de maig, també creu que les fires són una bona oportunitat i reconeix que el sector ha viscut una bonança que en algun moment havia d’acabar.<br /><br />També el Manel Algar explica que, per fires, volen comunicar les seves campanyes especials i destaca l’entrada en vigor del pla Prever.<br /><br />D’altra banda, a l’igual que es va fer l’any passat, per incentivar les vendes, el sector de l’automoció fa, per segon any, un sorteig de 5.000 euros entre tots aquells que hagin fet la reserva en ferm o hagin adquirit un vehicle durant els tres dies que dura la Fira. Aquells que així ho hagin fet hauran de dipositar a l’urna de l’estand del Patronat de Turisme la butlleta que prèviament els hauran donat el concessionari degudament emplenada. El sorteig serà el diumenge, a les 9 del vespre, a l’estand d’informació. <br /><br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: