Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Tastacontes segueix creixent

La novena edició del Tastacontes se celebra amb un rècord de participació d’il·lustradors.<br />

<br />Una trentena d’il·lustradors de Vilafranca i de fora participaven dissabte a la tarda a la novena edició del Tastacontes, la festa que organitza cada any el centre Zig Zag al carrer de la Font. El carrer es va començar a animar ja a primera hora de la tarda amb els nens i nenes de les escoles de Vilafranca i de la comarca que havien participat en l’elaboració de contes i que, més tard, serien il·lustrats per algun dels professionals que havien assistit a la festa.<br />Un dels organitzadors, el Marc Sadurní, explicava que aquesta novena edició demostra que la festa està plenament consolidada i, per això, augmenta la participació any rere any.<br /><br />El Tastacontes va comptar amb les taules dels diversos il·lustradors, altres tallers i música en directe. Els contes resultants es poden veure ara en una exposició que es farà a la Sala dels Trinitaris.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: