Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Rotary premia els millors estudiants vilafranquins i reconeix la tasca professional de Mossèn Josep Raventós

Dilluns es va celebrar la 15èna edició dels premis del Rotary Club de Vilafranca al professional de l’any, per la seva trajectòria social, i als millors estudiants dels quatre instituts d’ensenyament secundari de la vila.

El reconeixement al professional de l’any s’ha atorgat a Mossèn Josep Raventós per tota una vida desenvolupant una important tasca social a la comarca, en la que destaquem el fet d’estar al capdavant de dues residències en el terme municipal de Subirats, una per la gent gran, i l’altra per disminuïts psíquics i físics. Ell mateix explicava com va començar a desenvolupar-se aquesta idea de les residències.<br /><br />D’altra banda, els premis al millor estudiant de secundària, atorgats pel Rotary, es van lliurar a Xavier Laguna de l’IES Milà i Fontanals (actualment estudiant d’aeronàutica), amb una nota de tall de 8.84; Dídac Salvadó de l’IES Eugeni d’Ors (actualment estudiant de físiques), amb una nota de tall de 8.82; i Pau Farrera de l’IES Alt Penedès (actualment estudiant de químiques), amb una nota de tall de 8.71. <br />Els premis consisteixen en un diploma de reconeixement del Rotary Club de Vilafranca, i un viatge de 15 dies a un país europeu on, seguint un programa establert pels Clubs Rotarys, els estudiants realitzaran un seguit d’activitats culturals, esportives i d’esbarjo en companyia d’altres joves de diferents països. En aquesta ocasió tots tres aniran a Alemanya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: