Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Pla celebra una jornada de portes obertes del seu teixit cultural i social

Aquest diumenge, el Pla del Penedès celebrarà la primera fira Pla-Entitats que pretén visibilitzar al carrer tot el teixit de les associacions i agrupacions que hi ha al municipi.

<p />

No només sortiran al carrer les entitats registrades com a tal, sinó que també hi tindran un lloc destacat les comunitats estrangeres que resideixen al poble, que podran exposar els seus països, i els artistes o escriptors del Pla. Tots aquestes participants estaran acollits sota una vintena de carpes.

Les activitats de la fira Pla-entitats començaran a dos quarts d’onze del matí, amb la inauguració de l’esdeveniment i de les carpes, que estaran exposades durant tot el dia entre el carrer Sabanell i la plaça de l’ajuntament. Al migdia es farà un taller de jocs d’objectes recuperats, es presentaran i se signaran dos llibres infantils de l’escriptora planenca Susanna Donaire, que reprendrà les signatures entre les 5 i les 8 del vespre.

Les activitats d’aquesta primera edició de la fira Pla-Entitats continuaran al llarg de la tarda, fins les 8 quan es clourà.<br /> 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: