Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El fill del forn Petit Molí de Vilafranca denunciarà els Mossos d’Esquadra, després de perdre la visió en ull a causa d’una pilota de goma

La celebració de la victòria del Barça a la final de la Campions ha tingut unes conseqüències molt negatives per Óscar Alpuente, fill del propietari del forn El Petit Molí de Vilafranca. L’acció contundent dels Mossos d’Esquadra en la dissolució de la festa que va organitzar TV3 a Plaça Catalunya va acabar amb el jove, que viu a Cubelles, ingressat a la Vall d’Hebron a causa de l’impacte d’una pilota de goma disparada per els Mossos i que va impactar-li en un ull.

<p />

Segons ha explicat ell mateix a la nostra emissora, després del partit va anar a Barcelona per viure la festa que s’organitzava a Plaça Catalunya. Cap a les 2 de la matinada, i després que s’apaguessin els focus de l’escenari de TV3, recorda que van començar les primeres càrregues dels Mossos i els primers furgons, que van obligar tothom a anar cap a Passeig de Gràcia.<br />Continua recordant que quan van arribar a l’alçada de l’edifici de la Borsa, i després d’haver intentar en diverses ocasions abandonar l’indret en que es trobaven, van veure un home que llençava unes ampolles contra els Mossos i que sortia corrents. A partir d’aquí l’últim que va veure van ser els agents disparant les pilotes de goma.

Explica també que els seus amics l’hi han comentat que els Mossos van passar prop d’ells, però que no els van socòrrer.

Va ser operat de l’ull dijous, i finalment ha perdut la visió. Ara han decidit presentar una denúncia contra els Mossos per aquesta actuació, ja que consideren que ha estat irregular i amb unes conseqüències molt greus.

Alpuente es mostrava també molest i dolgut perquè en les informacions al voltant de les celebracions es parla molt per sobre de més d’un centenar de ferits, i que el Conseller Saura ha felicitat els Mossos per la seva actuació; sense que ningú hagi fet menció al seu cas, ni s’hagi preocupat per la seva situació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: