Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El candidat del PP Santigo Fisas inicia la pre-campanya per les eleccions Europees al Penedès

El divendres 15 de maig en un sopar-míting a la Garrofa, els populars de l’Alt Penedès van iniciar la pre-campanya electoral i van donar suport al candidat penedesenc Santigo Fisas, el qual va exposar les propostes del PP en matèria d’agricultura.

Fisas va comentar que el Penedès és un pulmó verd de Catalunya i l’estat espanyol, cada any els seus vins i caves inunden el món, per això és necessari fer una política eficaç i efectiva des d’Europa. <br />El candidat va presentar un decàleg de propostes en matèria d’agricultura. En aquest sentit, expressava el compromís del PP a treballar des d’Europa amb i per els agricultors i ramaders tot destacant que un dels principals problemes del sector és econòmic degut a la pèrdua de milers de milions d’euros que pateixen degut a la caiguda de preus des de l’origen i la diferencia de preus entre el que perceben els propis agricultors i ramaders i el que paguen els consumidors en els punts de venda.<br />Per això el candidat va insistir en que la política del Partit Popular a Europa estarà destinada a donar respostes àgils als problemes generats per les crisis alimentaries i de preus en el mercat nacional. <br />El sopar-míting també va ser el moment escollit pels populars penedesencs per presentar la seva Presidenta Comarcal, Dolors Morera. La qual va manifestar la seva satisfacció per començar la pre-campanya al Penedès.
Morera va senyalar que el PP del Penedès és cada cop més un referent, gràcies a la tasca dels regidors i regidores i en especial de tots els militants.<br />Morera va recordar que Santi Fisas, subiratenc per part de mare, va tancar la candidatura del PP de Subirats en la passada legislatura, reforçant així el seu compromís amb el Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: