Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El 21 de maig, taller sobre etiquetatge de productes alimentaris

Ja estan obertes les inscripcions a un taller sobre l’etiquetatge dels productes alimentaris que organitza l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor de l’Ajuntament de Vilafranca.

El taller es farà el dia 21 de maig, a les 6 de la tarda, a l’Escorxador i anirà a càrrec de Pilar Casas, nutricionista i farmacèutica. <br />L’objectiu del taller és saber interpretar i entendre la informació de les etiquetes i també aclarir determinats conceptes que poden resultar confusos per als consumidors, com són els aliments light, aliments funcionals, aliments BIO o aliments transgènics. <br />El taller tindrà una durada d’hora i mitja i és gratuït, però està limitat a 20 places. Per inscriure’s cal trucar al telèfon 93 8920358 (ext. 1331) de dilluns a divendres de 10 a 2 del migdia.
 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: