Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Divendres s’inaugura l’exposició "Apropant-se al mar" de la pintora Montse Antón al vestíbul del Casal

L’exposició d’olis "Apropant-se al mar" mostra una recopilació d’imatges espontànies en les que es plantegen uns colors que venen impulsats per el moment d’aquest apropament al mar.

<br />Aquestes pintures pretenen que l’espectador s’apropi a l’emotivitat del mar, amb aquesta natura viva, llocs propers al mar envoltats per la frescor de la seva atmosfera.<br />L’exposició podrà ser visitada des d’aquest divendres i fins al 7 de juny, de dijous a diumenge en horari d’activitat del teatre i el cinema.<br />Montse Antón ha obtingut la formació d’arts aplicades al mur – pintura – a l’Escola Massana de Barcelona, és membre de la secció de Belles Arts del Casal i ha participat en diverses exposicions col·lectives a Barcelona, Sitges i Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: