Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dissabte, visita cultural als centres religiosos de Vilafranca

El Pla per la Convivència i el Civisme de l’Ajuntament de Vilafranca, el Centre UNESCO de Catalunya-Unescocat i el Grup de Diàleg Interreligiós vilafranquí organitzen la primera visita cultural als centres religiosos.

Aquesta visita, que tindrà lloc dissabte entre les 4 de la tarda i 2/4 de 9 del vespre, permetrà conèixer diversos centres de culte, així com les persones, la religió, les característiques de cada centre i com se celebren els seus cultes.  <br />La proposta és realitzar un recorregut pels sis espais de culte, tot dedicant un espai curt de temps a cada centre. El recorregut començarà a les 4 de la tarda a l’Església Evangèlica Baptista i acabarà a ¾ de 8 del vespre, a l’Escorxador, on membres de la comunitat Fe Baha’i explicaran les seves creences i la tipologia dels seus cultes. Per acabar, s’oferirà un petit refrigeri per als assistents al mateix espai de l’Escorxador.  <br />Per als desplaçaments llargs d’un centre de culte a un altre hi haurà un servei d’autocar per tal que les persones participants puguin seguir la ruta còmodament.   

Les persones interessades poden apropar-se a les 4 de la tarda d’aquest dissabte a l’Església Evangèlica per iniciar el recorregut o anar-se incorporant a la visita als diferents centres. No cal inscripció prèvia. Per a qualsevol dubte o informació es pot trucar al Pla per la Convivència i el Civisme, al telèfon 93 892 03 58.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: