Dijous, 5 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Detingut a Vilafranca per diversos robatoris en establiments comercials

Agents de la Generalitat – Mossos d’Esquadra adscrits a la Unitat d’Investigació de la comissaria de Vilafranca van detenir divendres a Driss E, de 27 anys, nacionalitat marroquina i veí del mateix municipi com a presumpte autor de diversos robatoris amb força a establiments comercials.

El dia de la detenció se li va intervenir un dels objectes denunciats com a sostrets en un dels establiments comercials. Durant la matinada del passat dijous 14 es van produir diversos robatoris a establiments del centre de Vilafranca, en concret van intentar accedir a 5 locals.<br />Els investigadors van iniciar immediatament gestions per tal d’esclarir els fets i l’autoria dels mateixos. Per diferents indicis van imputar aquests robatoris al detingut, com per exemple la proximitat dels establiments, la franja horària nocturna i el "modus operandi", ja que en la majoria dels establiments s’havia accedit forçant la porta metàl·lica amb un estri tipus palanca. En algun cas tot va quedar en una temptativa, davant la impossibilitat d’accedir al local.<br />El detingut, al qual li consten diversos antecedents, va passar a disposició del Jutjat de guàrdia de Vilafranca del Penedès, decretant-se la llibertat amb càrrecs.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: