Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Consell Comarcal i Castellers de Vilafranca signen un conveni de col·laboració per 4 anys

La setmana passada el president del Consell Comarcal, Francesc Olivella, i el president dels Castellers de Vilafranca, Miquel Ferret, van signar un conveni de col·laboració.

El Consell Comarcal es converteix en patrocinador de la Colla durant un període de 4 anys, amb una aportació econòmica anual que contribuirà a finançar l’organització d’actes culturals i esportius per part dels Castellers, i amb el compromís dels Castellers de Vilafranca de fer present la col·laboració del Consell Comarcal en tota la seva comunicació i de promocionar la imatge de la institució comarcal i de la comarca en totes les seves sortides.<br />Com a contraprestació, el Consell Comarcal podrà fer ús dels espais de reunió del local dels Castellers, ubicat a pocs metres de la seu del Consell Comarcal. En concret, els Castellers permetran que el Consell Comarcal utilitzi la nau gran, el jardí i els espais de reunió de Cal Figarot, sempre i quan això no impedeixi el normal funcionament de l’Associació.<br />Els pactes del conveni estableixen que els Castellers de Vilafranca, juntament amb el Servei d’Educació del Consell Comarcal, continuaran organitzant els tallers de castells "Fent Pinya" per a alumnes de Primària i Secundària de centres educatius de l’Alt Penedès.<br />Fruit del conveni, els Castellers obtenen el reconeixement, en forma de patrocini econòmic, a la seva tasca educativa, cultural, esportiva i de promoció del Penedès arreu del món; d’altra banda, el Consell Comarcal soluciona les mancances d’espai derivades del creixement continuat de la seva activitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: