Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Canvis de circulació per les obres de Cid i Pines

Aquesta setmana han començat les obres de reurbanització dels carrers del Cid i de Pines, que impliquen canvis en la circulació.<br />

Aquesta actuació consisteix en l’ampliació de voreres millores en el paviment, la senyalització, la col·locació d’arbrat i de mobiliari urbà. En total s’actuarà en una superfície de 2.395 metres quadrats amb un pressupost de 670.000 euros. En una primera fase s’està intervenint al carrer del Cid, en el tram comprès entre el carrer de Pere Alagret i el carrer Igualada, i en el carrer de Pines, des del carrer Igualada fins a la plaça de Milà i Fontanals. La cruïlla dels carrers Cid i Pere Alagret no quedarà afectada per aquestes obres, de manera que els vehicles que circulin pel carrer del Cid podran girar cap al carrer Pere Alagret. Es preveu que les obres en aquests trams de carrer tinguin una durada aproximada de 2 mesos. Posteriorment seguiran els treballs a la resta del carrer del Cid fins a la cruïlla amb l’avinguda de Barcelona. <br />Degut a aquestes obres, els carrers de l’entorn de la plaça Josep Anselm Clavé canviaran el sentit de circulació. Així, per compensar el tall de circulació al carrer de Pines, el carrer de la Muralla de Sant Magí passarà a tenir doble sentit de circulació, el carrer del Carme tindrà sentit únic en direcció al carrer Puigmoltó i el carrer de Puigmoltó tindrà sentit únic en direcció al carrer St. Jocund. Finalment, el carrer de Puigmoltó, entre el carrer Sant Jocund i la plaça de Milà i Fontanals tindrà doble sentit de circulació i el carrer del Dos de Maig serà, en el transcurs d’aquestes obres, un carrer sense sortida, amb accés exclusiu per als veïns i establiments.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: