Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Canvis als mercats setmanals de Sant Sadurní

Degut a l’inici de les obres de remodelació del carrer Montserrat, en el tram comprés entre el carrer Sant Pere i la plaça de l’Homenatge a la Vellesa, es traslladen al carrer Anselm Clavé les parades dels dos mercats setmanals (dijous i dissabtes) que es situaven en aquest espai.

<p />

Des d’aquesta setmana també es traslladen a Anselm Clavé les parades que fins ara es situaven en un dels laterals de la plaça de l’Homenatge a la Vellesa, un espai que ha estat habilitat com a zona de material de les obres. <br />D’altra banda, tots els propietaris de garatges i aparcaments del carrer Anselm Clavé, entre la Rambla de la Generalitat i el carrer Pi i Margall, no podran circular pel seu carrer els dijous i els dissabtes, entre les 5 de la matinada i les 3 de la tarda. <br />Les obres del carrer Montserrat, amb un cost total 319.000 €, formen part dels projectes finançats pel Fons Estatal d’Inversió Local i es preveu que durin uns 5 mesos. 

Paral·lelament, també es desenvolupen les obres de remodelació de la plaça de l’Església, també incloses al FEIL, amb un cost de 298.000 €. El projecte de la plaça de l’Església inclou una dignificació de l’entorn i una recuperació de la seva proporció respecte a l’edifici principal de la zona, el de la pròpia església.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: