Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Campanya mediambiental a Olèrdola per fomentar l’ús de les deixalleries

Sota l’eslògan "La deixalleria, tot un punt", l’Ajuntament d’Olèrdola i Mas Albornà inicien una campanya de sensibilització mediambiental en matèria de gestió de residus al municipi.

Es pretén que tots els veïns d’Olèrdola coneguin l’existència de les deixalleries municipals i zones d’emergència, el seu funcionament, així com els avantatges que suposa la seva utilització. En aquest sentit, també es pretén conscienciar un altre col·lectiu: el dels grans productors sobre la importància de la separació de residus així com informar-los de l’ús de les deixalleries.<br />La campanya s’iniciarà el 13 de maig i tindrà una durada d’un mes, aproximadament. Durant aquest període es desenvoluparan diferents activitats, com ara una visita guiada a la deixalleria que servirà per tal que els escolars del municipi descobreixin i entenguin el circuit del reciclatge i els residus. També es farà un concurs dirigit als escolars que premiarà les millors obres realitzades amb material reciclat.<br />Durant el mes maig i juny, educadors de Mas Albornà visitaran casa per casa les àrees de Daltmar i Can Trabal per tal de fomentar la sensibilització i també establiments i indústries del municipi. <br />Finalment el 13 de juny a les 6 de la tarda hi haurà una festa de cloenda. Un espectacle teatral gratuït de temàtica ambiental per a tota la família.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: