Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Assemblea de socis de Cooperacció

L’assemblea de socis de Cooperacció serveix per presentar la nova directora de la ONG Estrella Ramil.<br />

<br />Ramil serà a partir de l’1 de juny la nova directora de Cooperacció i dissabte va ser a Vilafranca, coincidint amb l’assemblea general de socis de la delegació de l’Alt Penedès, per presentar i explicar els nous projectes de l’organització.<br />Ramil va explicar que Cooperacció està assumint reptes importants relacionats especialment amb el paper de les dones. La futura directora de Cooperacció diu que hi ha molta feina a fer per lluitar contra un fenomen que està afectant greument les dones a nivell global: la feminització de la pobresa.<br /><br />L’assemblea de Cooperacció Alt Penedès va reunir dissabte durant gairebé tot el dia a l’Escorxador, els socis i sòcies de l’entitat i la seva junta directiva amb l’objectiu de fer balanç dels projectes duts a terme i afrontar els nous reptes que queden per tirar endavant.<br /><br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: