Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquesta setmana hi ha diverses obres i talls de circulació en diferents punts de Vilafranca

A causa d’una obra a la xarxa de clavegueram, Aigües de Vilafranca informa que demà i dimecres, el lateral dels números senars de la rambla de la Generalitat, al barri de la Girada, en el tram comprès entre els carrers Pere Bohigas i Lluís M. Güell, quedarà tallat a la circulació de vehicles de 8 del matí a les 8 de la tarda.

Per aquest motiu, tan sols estarà permès l’accés als veïns de la zona.<br />D’altra banda, avui restarà tallat el carrer Marquès d’Alfarràs.<br />L’amplada reduïda del carrer comportarà que hagi d’estar tallat al trànsit fins a les 8 del vespre, aproximadament. El motiu és la col·locació d’una bastida per reparar la façana d’un edifici.
Finalment, com us avançàvem la setmana passada, avui comencen els treballs de supressió de barreres arquitectòniques inclosos als Fons Estatals d’Inversió Local. Es preveuen actuacions de supressió de barreres arquitectòniques en diferents cruïlles dels barris de Sant Julià, Les Clotes i el Poble Nou. En total, s’actuarà en 17 cruïlles i es rebaixaran voreres en un total de 60 punts.

Amb un pressupost de poc menys de 300.000 euros, l’objectiu és aconseguir una correcta mobilitat per a tot el veïnat, especialment per a les persones amb mobilitat reduïda.

Les cruïlles són les del carrer de l’Arboç cantonada amb el carrer de Joan XXIII i el carrer d’Amàlia Soler cantonada amb el carrer de Tossa de Mar.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: