Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vist-i-plau municipal a la construcció del nou institut de la Girada

La Junta de Govern de l’Ajuntament de Vilafranca, reunida dijous passat sota la presidència de l’alcalde Francisco Romero, va aprovar la concessió de la llicència urbanística a la Generalitat  per a la construcció d’un nou Institut d’Ensenyament Secundari, al barri de la Girada.

Després de l’atorgament de la llicència urbanística municipal, la Generalitat ha d’iniciar el procés d’adjudicació dels treballs de construcció.<br />El nou institut, que portarà el nom de la pedagoga Marta Mata, es construirà en un solar de 6.845 m2 cedit pel municipi al costat de la nova escola Dolors Piera i delimitat per l’avinguda d’Europa, el futur vial paral·lel a la via del tren i la carretera de Moja.<br />
El centre tindrà 3 línies d’ESO i 4 de batxillerat. 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: