Dijous, 21 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Uralita tanca la planta de Santa Margarida i els Monjos

El fabricant de material de construcció Uralita tanca la planta que té l’empresa a Santa Margarida i els Monjos, on fins ara treballaven catorze persones. Uralita tanca, a banda de la planta dels Monjos, tres fàbriques més de teules deixant al carrer un total de 140 persones.

El pla de reestructuració implica el tancament de les fàbriques d’Alfaro, a La Rioja, Zambrana, a Àlaba, i Sevilla.<br />La companyia va dir ahir a la Comissió Nacional del Mercat de Valors que ha de tirar endavant aquesta mesura per “adaptar la capacitat productiva als nivells de demanda dins del context econòmica actual”. Un dels materials que produeixen, les teules, és el que més ha patit les conseqüències de la crisi del sector immobiliari.<br />Fonts dels treballadors de la planta dels Monjos han explicat a Ràdio i Televisió de Vilafranca que les catorze persones de la plantilla portaven entre 20 i 30 anys treballant-hi. Els treballadors tindran 38 dies per any treballat amb un màxim de 35 mensualitats. I, els caps, tindran entre seixanta i setanta dies per any treballat. En aquests moments s’està desmantellant la fàbrica.<br />Uralita manté obertes les dues fàbriques de Madrid, que fabriquen formigó, una a Toledo i tres a Portugal.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: