Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Taller d’autoexploració mamaria als Casals dels Avis de Caixa Penedès

Des del Grup Ginesta (Grup d’Autoajuda per a dones amb càncer de pit) s’estan portant a terme diversos "Tallers d’autoexploracio mamaria" per informació i coneixement dels usuaris dels Casals dels Avis de Caixa Penedès.

Aquest taller, te com a objectiu que, sobre tot les dones, aprenguin a conèixer el seu cos i en conseqüència a fer-se una autoexploració de mama corresponent. Mitjançant una presentació audiovisual, la monitora explica l’anatomia de les mames i les possibles patologies. Es comenten les cures que han de donar-se als pits, sostenidors etc. i sobre tot les possibles patologies benignes que poden patir les mames.<br />L’objectiu d’aquesta xerrada es la de concienciar de que la dona, mitjançant l’autoexploracio periòdica conegui perfectament el seu cos i pugui descobrir qualsevol canvi, en el cas de que hi aparegui.<br />El primer taller ja es va celebrar al casal dels Avis de l’Espirall de Vilafranca i els següent previst es el dia 29 d’abril a les 6 de la tarda al Casal d’Avis del Tívoli.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: