Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’urbanitza una zona verda que connecta el parc de Sant Julià amb la Zona Esportiva

Les obres d’urbanització de la zona verda del sector Ciutat Jardí Sant Julià es troben en un estat força avançat d’execució i podrien estar completades en qüestió de setmanes.

Aquesta zona verda, de gairebé 19.000 metres quadrats, està situada tocant al sector Ciutat Jardí Sant Julià i a continuació del parc de Sant Julià, a l’altra banda de l’avinguda del Pla del Diable. Els treballs tenen un pressupost d’uns 600.000 euros i se’n fa càrrec de la Junta de Compensació del sector Ciutat Jardí Sant Julià.<br /><br />El projecte que s’està executant inclou el parc en el sistema d’itineraris urbans a peu que l’envolten i permet connectar el parc de Sant Julià amb la Zona Esportiva; ofereix espais adients per a activitats diverses com jocs infantils, pista de jocs amb pilota o de patinatge i una esplanada amb un espai elevat; hi predominen els espais amb paviment tou, les superfícies de prat i arbredes, on hi són majoritàries les espècies vegetals autòctones amb poques necessitats d’aigua i que s’adapten bé a la climatologia del territori. En el nou parc també hi haurà espais de repòs i pèrgoles amb zones d’ombra i de sol i s’integrarà un tram de 200 metres del circuit de footing que envolta la Zona Esportiva. Aquesta zona verda disposarà de més de 40 bancs per seure, 4 fonts, 90 punts d’enllumenat públic i uns 160 arbres.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: