Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Sadurní ajorna l’ampliació del porta a porta al paper i envasos

La Regidoria de Medi Ambient de la capital del cava ha decidit ajornar fins al mes de juny l’ampliació de la recollida porta a porta a les fraccions de paper i cartró, així com d’envasos i plàstics, prevista inicialment pel proper 1 de maig.

<p />

Una de les raons d’aquest ajornament és estudiar la viabilitat d’estendre la recollida porta a porta als nuclis rurals del municipi. D’altra banda, durant el mes de maig es completarà la informació a la ciutadania sobre aquesta ampliació amb diverses reunions pels veïns i els comerciants.  <br />Quan s’hagi completat aquesta ampliació, als carrers de Sant Sadurní només quedaran els contenidors de vidre, la qual cosa permetrà reduir de 56 a 38 les zones de contenidors.  

La introducció del sistema porta a porta en la recollida d’escombraries es va produir el maig de 2005 i en aquests quatre anys s’ha passat de recollir selectivament el 23% dels residus a superar el 88%.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: