Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Primer 4d8 dels Castellers de Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca descarreguen el primer quatre de vuit de la temporada al Dia del Graller.<br />

<br />L’actuació del setzè Dia del Graller es va acabar fent al pati de Cal Figarot a causa de l’amenaça del temps. Els Castellers de Vilafranca, que ja havien donat el tret de sortida de la temporada a la Vall del Castell i a la seva estada a Bèlgica, van oferir una actuació marcada pel primer quatre de vuit completat per la colla aquesta temporada.<br />L’actuació va iniciar-se, però, amb altres construccions. Els verds van començar amb un quatre de set amb l’agulla per després descarregar la torre de set. Tot seguit van completar el quatre de vuit i van donar pas a un tres de set amb l’agulla. Van continuar amb un cinc de set i van acabar amb sis pilars de quatre.<br />L’actuació dels verds no era l’única aquest cap de setmana. De fet, engegava ja tota la maquinària castellera amb diades arreu del territori català, tot i que la pluja en va fer suspendre alguna. Destaca especialment la intervenció de la Joves de Valls a Vilanova. La Plaça de la Vila de Vilanova i la Geltrú va veure carregar i descarregar el tres i el quatre de vuit per part de la colla Joves Xiquets de Valls i el pilar de sis carregat dels Castellers de Barcelona.<br /><br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: