Dijous, 5 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Oficina Municipal d’Acollida de Vilafranca organitza les sessions ‘Tastets de Llengua’

El Pla per la Convivència i el Civisme de l’Ajuntament de Vilafranca, en col·laboració amb el CNL de l’Alt Penedès i el Garraf i el Patronat de Comerç i Turisme, coordina des de l’Oficina Municipal d’Acollida l’organització de sessions de llengua catalana per a persones nouvingudes.

L’Oficina Municipal d’Acollida té com a principal objectiu promoure l’autonomia, la promoció personal i la integració social de la nova ciutadania. I un dels punts importants és el tema de la llengua.<br />Així, es promou Tastets de llengua, unes sessions adreçades a les persones nouvingudes que treballen en les empreses del sector serveis, amb la finalitat d’animar-les a iniciar l’aprenentatge bàsic de la llengua catalana i donar-los els recursos que els ajudin a fer l’atenció al públic en català. Les sessions es diferencien segons l’activitat del negoci. Es tractaran els temes relacionats amb l’hostaleria; i temes relatius al comerç. Aquesta és una experiència pilot que pretén anar adaptant les propostes municipals a les necessitats específiques dels diferents col·lectius de les persones nouvingudes pel que fa a la promoció i l’ús del català com a llengua vehicular.<br />Tastets de llengua es farà del 4 de maig al 3 de juny. Per poder assistir-hi, cal fer la inscripció prèvia, del 20 al 24 d’abril a: Oficina Municipal d’Acollida – C/ Santa Maria, 2, 1a planta. També es poden fer a través del fax 93 818 10 40 o l’adreça electrònica <a href="mailto:"></a>.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: