Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les dones a la Bíblia

La religiosa Marisa Melero explica a Vilafranca el paper de les dones a la Bíblia.<br />

<br />La sala mossèn Vinyeta de les parròquies de Vilafranca acollia dilluns una conferencia – col·loqui amb el tema: LES DONES A LA BÍBLIA. La conferencia anava a càrrec de Marisa Melero Gracia, religiosa mercedària.<br />La religiosa va explicar que Xifrà i Puà, Jokébed i Miriam, la princesa d’Egipte, Sèfora i les seves sis germanes conformen un teixit de 12 dones que sovint passen desapercebudes i que constitueixen la xarxa que fa possible la supervivència i la maduració de l’heroi més important de l’Antic Testament: Moisès. Una lectura acurada i crítica del text mostra el paper de la solidaritat, intel·ligència, coratge i complicitat entre dones de diferents estatus, rols i nacionalitats que trobem a l’inici de la gesta del poble hebreu.<br />La conferència de Melero va servir per donar a conèixer el paper de les dones a l’Antic Testament, un paper que sovint ha passat desapercebut.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: